Sport & aktivitet - MC Paket tung - Fri bevakad P för din MC

Ett litet lugnt privatägt kusthotell med familjekänsla. Vi erbjuder en harmonisk och genuin hotellmiljö. Och självklart har vi fritt trådlöst Internet.

Paketet gäller för två personer i våra fräscha businessrum som är utrustade med minibar, säkerhetsskåp, badrockar, tofflor, vattenkokare och King Size-säng (180x200).

I priset ingår: logi, stor generös hotellfrukost, fri bevakad parkering, fri tillgång till vår inomhuspool, relax, bastu och gym samt fri kvällstidning och ett glas mousserande.

Pris: 1 500:- för två personer (750/person)
Enkelrumstillägg 295:-

Best Western Hotell SöderH, Söderhamn
Tel: 0270-26 62 00
E-post: info@hotellsoderh.se

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.