Vi är miljömärkta!

Best Western Hotell SoderH är miljömärkta av Green Key, och om du väljer att bo hos oss så gör du ett bra val för miljön.

Att bo på ett hotell som är miljömärkt med Green Key betyder att du väljer att bo på ett hotell som tar ansvar och som klarat Green Keys hårda miljökrav.

Green Key är en internationell miljömärkning som delas ut till de logi- och konferensanläggningar som tar extra hänsyn till miljön, och syftet med Green Key är att bidra till arbetet för en minskad miljöpåverkan och en hållbar konsumtion. 

Vi arbetar med att ständigt förbättra vårt miljöarbete, vilket innebär att vi har formulerat våra ambitioner i en miljöpolicy, vi har satt upp egna miljömål och vi har en handlingsplan för att uppnå dessa mål.

Vill du veta mer om vårt miljöarbete så tag gärna kontakt med vår reception.

Läs mer om Green Key
Green Key Global 
 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.