Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Aktiviteter

Sevärdigheter i närheten av hotellet

Söderhamn har ett rikt utbud av sevärdheter. Här möts historia och nutid, gammalt och nytt, och därmed ett rikt utbud av kulturupplevelser.
Söderhamns smultronställe nummer ett är den vackra skärgården med sina många idylliska öar, vikar, kobbar och skär med rika möjligheter till bad, båtliv och fiske. 

www.halsingland.com

Oscarsborg

Utsiktstorn på Östra Berget. Tornet invigdes 1895. Under sommaren arrangeras de populära trivselkvällarna samt andra aktiviteter.

Aquarena

Besök Söderhamns familjebad - Aquarena. På Aquarena kan du åka i vår spännande Spacebowl eller varför inte prova vatten-
rutschbanan? 

Bowlinghall

Bowlinghallen är utrustad med tio banor och inrymd i aktivitetshuset Verkstäderna. 
En modern dataanläggning räknar spelet åt dig. Du spelar till förmånliga priser.

Skidåkning på Hällmyra

Äntligen en snörik vinter för alla skidälskare. Passa på att ta en tur i skidspåren på Hällmyra. Spårkarta finns i broschyrform, och som stortavla på plats vid skidspåren. Många tycker det är extra kul att motionera i Anders Södergrens spår. Stadens stolthet i skidvärlden.

Alirs Öga

Skulpturen Alirs Öga är med sin volym på 150.000 m3 Sveriges största lanskapsskulptur. Ligger vid Hällmyra motionsanläggning.

Ålsjön

Sofieholms Golfklubb, ligger mycket naturskönt i kustbandet, ca 8km från centrum. Park och skogsbana 18hål. (hotellet säljer golfpaket)

www.soderhamnsgk.com

Naturreservat där det finns något för alla, både för den fågel-växt eller insektsintresserade eller för dig som bara vill komma ut i naturen en stund.

Gröna uterum

Söderhamn är en grönskande oas med omfattande parkanläggningar, blomarrangemang och annan växtlighet. Dessa gröna uterum har gjort staden berömd och omtalad långt utanför kommungränserna.

m/s Moa

m/s Moa ägs och drivs av en ideell förening, Föreningen för m/s Moa. Vi vill främja kommun-innevånares och turisters möjligheter att uppleva Söderhamns skärgård.

Bli medlem även du! 

GoCart

Vi välkomnar både stora och små grupper.
Vid alla körningar tillhandahålls overall, hjälm, balaklava (hjälmhuva), genomgång och utskrivna varvtider. 
Passar inte något av dessa race, ring oss för andra alternativ.
OBS! Endast tidsbeställning. Ring och kolla om det är ledigt.

Skärså

Vid kusten strax nordost om Söderhamn ligger det gamla genuina fiskeläget Skärså. Även om antalet yrkesverksamma fiskare har sjunkit med åren är byn fortfarande levande.

Växbo Kvarn, Växo Lin

Unika gamla kvarnar och linberedningsverk i en nästa overkligt vacker dalgång. Unik restaurang 
i fin miljö intill kvarndammen 

www.vaxbokrog.se
www.vaxbo.se

Golf

Sofieholms Golfklubb, ligger mycket naturskönt i kustbandet, ca 8km från centrum. Park och skogsbana 18hål. (hotellet säljer golfpaket)

www.soderhamnsgk.com

 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.