Välj tillval

Må Gott
Kärleksros65kr
SPA BehandlingMer info +600kr
SPA BehandlingKroppspeeling med Rosenserien 40 minuter 600:- Fotmassage 40 minuter 500:- Rygg, axlar och nacke 40 minuter 500:-
Kärleksros med chokladdoppade jordgubbar195kr
2 st miniflaskor musserande180kr
Badrock320kr

Ät gott
3-rätters middag i hotellets restaurang 448kr
2-rätters middag i hotellets restaurang348kr
Presentkort på mat & dryck.Mer info +500kr
Presentkort på mat & dryck.Laddas med valfritt belopp
2 valfria drinkar170kr

Summa:kr

Tillval till din bokning

Här kan Ni som vill ha det lilla extra beställa tillval till Er bokning. För att göra en beställning på tillägg ber vi Er först att göra en bokning av rum/paket för att få en bokningsreferens.

Dina uppgifter

För att skicka en bokningsförfrågan måste du först skriva in säkerhetskoden i fältet nedan (säkerhetskoden hjälper till att förhindra spam). Därefter klickar du på "Skicka".

(Ange: soderh)
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.